ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Στο νοτιοδυτικό τμήμα της Μεσσηνίας, δίπλα στο γραφικό χωριό της Φοινικούντας, βρίσκεται το νεόκτιστο (2008) "ΛΟΝΤΟΣ Suites". περιτριγυρισμένα από τα ελαιόδεντρα, τα καλλωπιστικά φυτά και δέντρα, σε κατάλληλη θέση ωστε να αγναντεύετε την πανέμορφη θέα και το απέραντο γαλάζιο του Ιόνιου και του Λιβυκού πελάγους πελάγους.
Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΑΣ
Η αγάπη μας για τον τόπο μας, μας ώθησε να δημιουργήσουμε, ένα καλαίσθητο και άνετο χώρο διαμονής μέσα σ'ένα φυσικό περιβάλλον χαλάρωσης και ησυχίας. Με μοναδικό εφόδιο το χαμόγελο μας, την φιλοξενία μας και την ομορφιά του τόπου μας, θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε, και θα διαπιστώσετε ότι τα λόγια είναι πολύ λίγα να περιγράψουν την πραγματικότητα!
ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ
Τα καταλύματα μας απέχουν μόλις 150μ από την παραλία του Ανεμόμυλου, απόσταση κοντινή για να απολαύσει κανείς το μπάνιο του στα πεντακάθαρα νερά και να γευτεί τα παραδοσιακά εδέσματα στις ταβέρνες, αλλά και σχετικά μακρινή για να αποβάλετε το άγχος και την κούραση της καθημερινότητας στο μαγευτικό φυσικό χώρο μας.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Εκτεταμένες παραλίες με αμμουδιά, αλλά και γραφικοί κολπίσκοι, καταπράσινα ορεινά χωριά, ήπιο κλίμα, ήρεμη φύση, εύφοροι κάμποι και καταπράσινοι λόφοι, απλώνονται γύρω από την Φοινικούντα. Στο ένα άκρο της η γραφική Μεθώνη και στο άλλο άκρο η Κορώνη που θυμίζει έντονα τις κυκλαδίτικες πολιτείες.


FOLOW US: l l l
 
 
 
Για την εύκολη πρόσβαση σας στην περιοχή μας,

δείτε τον χάρτη.
 
12 θέσεις PARKING με προστασία απο τον ήλιο.
 
 
Περίοδος λειτουργίας: Απρίλιος - Οκτώβριος

Λόντου Ιουλία
Φοινικούντα - Μεσσηνίας - Πελοπόννησος
Κιν: 6944371192
e-mail : lontossuites@gmail.com